Onze bedrijfscultuur

Bij New York Pizza en Euro Pizza Products vinden we het belangrijk een gezamenlijk doel voor ogen te hebben en daar allemaal, op onze eigen manier én samen, keihard voor te werken. We zijn trots op wat we doen, op ons product, ons bedrijf en onze collega’s.

De wereld om ons heen verandert snel en daarom verwachten we van iedereen een flexibele instelling. Wij zijn niet bang voor verandering, we omármen verandering. Innovatie behoort niet voor niets tot onze kernwaarden. En bij verandering hoort ontplooiing. Ontplooiing van onze medewerkers, onze teams, onze organisatie. We kunnen niet stil blijven staan.

We leggen de lat hoog. We vragen en verwachten van iedereen deskundigheid in zijn of haar eigen vakgebied. Ondertussen is het belangrijk dat we respect hebben voor elkaar en ieders werk, en dat we uit onze comfort zones stappen om onze collega te helpen. Met de voeten in de klei, dat geldt voor iedereen. Samen komen we er altijd! Kennis en informatie delen zijn key.

Gaat er iets fout? Balen! Maar dat hoort nu eenmaal bij een groeiende en lerende organisatie.

Net als leren van je fouten en verantwoordelijkheid nemen voor je beslissingen. Sta erbij stil en zorg dat er in de toekomst andere beslissingen worden genomen. No pain, no gain? Jazeker, maar ook: no fun, no gain. Blijf vooral ook altijd plezier in je werk hebben. Zonder plezier geen voldoening.

In alles wat we doen houden we rekening met de omgeving waarin we opereren. We proberen altijd zo veel mogelijk maatschappelijk verantwoord te werken. Soms gaat dat met kleine stapjes, maar altijd met een groter doel voor ogen. Ben je benieuwd wat we bij New York Pizza al doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Lees hier meer.

Ready for some adventure? Maak mooie dingen en maak veel plezier. Zoek het randje op. Het hoeft allemaal niet zo serieus. Grijp de kansen die je ziet en pak je verantwoordelijkheid. Wandel eens rond buiten de gebaande paden en blijf ambitieus. Vraag om hulp. Loop binnen bij je collega’s. Ontwikkel jezelf. Groei. Bemoei je ergens mee.

Go for it!