Ondernemer worden bij New York Pizza

Als franchisenemer ben jij dé persoon die het verschil maakt tussen gewoon een goede vestiging of eentje die Freakin’ Fresh is. Want dankzij onze bewezen formule durven wij te stellen dat elke New York Pizza-vestiging succesvol kan worden, maar de mate van succes… die bepaal jij!

Enthousiast? Meld je aan en ga samen met ons aan de slag! We gaan samen op zoek naar jouw ambities, je drijfveren en op welke plek jij het best tot je recht zou komen. Als jij bij New York Pizza past komt dat groene licht vanzelf en vanaf dat moment is het vol gas vooruit!

Je krijgt een intensieve training van 12 weken waarin jij de ins, de outs, de ups, de downs en alles daartussenin van onze franchise leert. Aan het einde van die praktijkgerichte training ben jij niet alleen klaargestoomd als franchisenemer, maar ben je ook certified ‘Pizzaiolo’. Dit betekent dat jij de aller-, allerbeste pizza’s maakt zonder een spier te verrekken. En je weet wat dat betekent: je wordt niet alleen onze volgende franchisenemer, maar ook een graag geziene gast bij feestjes. Want iedereen houdt van de man met de pizza in zijn handen.

Is het water je in de mond gelopen om aan de slag te gaan? Druk op de button hieronder om je aan te melden.