Assistent Bedrijfsleider


  Inleiding

  WIL JE METEEN AAN DE SLAG ALS BEDRIJFSLEIDER. ERVARING EN DIPLOMA’S NIET VEREIST! JE START METEEN MET EEN GOED SALARIS! WIJ VERZORGEN DE BEGELEIDING EN TRAINING TOT BEDRIJFSLEIDER.

  Heb jij overzicht, mensenkennis en management skills ? Kortom, ben jij een echte eindbaas? Start dan als bedrijfsleider bij New York Pizza!

  Wij zijn op zoek naar een kandidaat die minimaal 18 jaar is en door middel van training en begeleiding op korte termijn als bedrijfsleider aan de slag gaat.

  Je bent eindverantwoordelijk voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de motivator achter het team en zorgt ervoor dat elke klant een tevreden klant is. Dat doe je door het inplannen van personeel, actief leiding geven/nemen, trainen en coachen, toezien op de bakresultaten en verantwoordelijkheid te nemen op gebied van hygiëne. Daarnaast houd je je ook bezig met het voeren van marketing en ben je bezig met financiële zaken, zoals de omzet, inkoop kosten, personeelskosten en voorraad. Met enige regelmaat vind er onder jouw leiding overleg plaats op de vestiging om diverse lopende zaken met het personeel te bespreken.

  Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd 

   

  Contactpersoon

  nypalmere2@hotmail.com

  036-2310100

  Benodigdheden

   

  Vestiging

  New York Pizza Almere Europalaan

  Almere

  036-2310100

  Wat bieden wij?

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Deel vacature