Algemeen medewerker


  Inleiding

  Ben jij  enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan?  Kom dan bij New York Pizza werken!

  Wij zijn op zoek naar medewerkers die ervoor zorgen dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op de juiste manier worden bereid, gesneden en verpakt. Jij zorgt voor een perfect product en daarmee een tevreden klant!  Tijdens een inwerkperiode leren wij je alles wat je moet weten over Pizza. Je leert pizzabodems maken, de pizza te beleggen en de verdere afhandeling na de oven.  Daarnaast werk je samen met het team aan zaken als;  het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

   

  Contactpersoon

  coenraad1@live.nl

  0592302100

  Benodigdheden

  Na een inwerkperiode heb jij alle vaardigheden die er nodig zijn om de perfecte pizza te bakken, en sta je je mannetje/vrouwtje in de winkel. Je bent klantvriendelijk ingesteld en leergierig over (of weet je wellicht al wat) hygiëne standaarden in de keuken. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

  Vestiging

  New York Pizza Assen Collardslaan

  Assen

  0592302100

  Wat bieden wij?

  • De meest creatieve (bij)baan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
  • Een leuk salaris
  • Flexibele werktijden
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s
  • Doorgroei mogelijkheden tot shiftleader en bedrijfsleider

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Deel vacature