Inleiding

Heb jij overzicht, mensenkennis en management skills? Kortom, ben jij een echte eindbaas? Start dan als shiftleader bij New York Pizza!

Wij zijn op zoek naar een shiftleader die eindverantwoordelijk is voor het draaien van één of meerdere dagen in onze vestiging. Jij bent de motivator achter het team en zorg ervoor dat elke klant een tevreden klant is. Dat doe je door actief leiding te geven/nemen, trainen en coachen, toezien op de bakresultaten en verantwoordelijkheid te nemen op gebied van hygiëne (HACCP). Daarnaast houd je je ook bezig met het openen en sluiten van de winkel. Daarbij ben je verantwoordelijke voor een perfecte voorbereiding, goede service en het afsluiten van de kassa en winkel aan het einde van de dag. Met enige regelmaat vind er onder jouw leiding overleg plaats op de vestiging om diverse lopende zaken met het personeel te bespreken.

Contactpersoon

Mark Duijf

[email protected]

0610543117

Benodigdheden

Jij hebt ervaring als leidinggevende in de horeca/fastfood sector en bent een echt mensenmens. Daarnaast ben je sterk in je communicatie en goed in het opbouwen/onderhouden van een team. Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al teveel stress. Ook heb je inzicht in een perfecte klantenservice, ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

Vestiging

New York Pizza Cuijk Maasburg

Cuijk

0610543117

Wat bieden wij?

  • De verantwoordelijkheid over de leukste pizza-delivery vestiging van Nederland
  • Een leuk salaris
  • Flinke doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

    Deel vacature