Scooter bezorger

Inleiding

Droom jij s ’nachts over google-maps en de snelste routes over land? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als Scooterkoerier bij New York Pizza!

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke brommerkoerier die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. 

Contactpersoon

[email protected]

0223-747403

Benodigdheden

Jij bent in het bezit van je AM-rijbewijs, gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

Vestiging

New York Pizza Den Helder Middenweg

Den Helder

0223-747403

Wat bieden wij?

  • De snelste bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
  • Flexibele werktijden
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s
  • Mogelijkheid tot ontwikkelen

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Andere vacatures in deze vestiging

    Deel vacature