Assistent Bedrijfsleider

Inleiding

Heb jij overzicht, mensenkennis en management skills? Kortom, ben jij een echte eindbaas? Start dan als assistent bedrijfsleider bij New York Pizza Drachten!

Wij zijn mogelijk op zoek naar een assistent bedrijfsleider die eindverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging op de dagen dat de eigenaar/bedrijfsleider niet aanwezig is. Jij bent de motivator achter het team en zorg ervoor dat elke gast een tevreden gast is. Dat doe je door het inplannen van personeel, actief leiding geven/nemen, trainen en coachen, toezien op de bakresultaten en verantwoordelijkheid te nemen op gebied van hygiëne (HACCP). Daarnaast houd je je ook bezig met het voeren van marketing en ben je bezig met financiële zaken, zoals de omzet, inkoop kosten, personeelskosten, voorraad wisselgeld en (bank)stortingen. Met enige regelmaat vind er onder jouw leiding overleg plaats op de vestiging om diverse lopende zaken met het personeel te bespreken.

Contactpersoon

T. Witteveen

[email protected]

085-1305677

Benodigdheden

Jij hebt ervaring als leidinggevende in de horeca/fastfood sector en bent een echt mensenmens. Daarnaast ben je sterk in je communicatie en goed in het opbouwen/onderhouden van een team. Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al teveel stress. Ook heb je inzicht in financiële zaken, ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is. 

Daarnaast beschik je over een MBO-4 diplome of bent op dit moment actief met het behalen van een MBO-4 of HBO diploma. 
Ook beschik je over een scooter rijbewijs en het liefst nog een auto rijbewijs. 

Je bent een doorzetter, geen 9 tot 5 mentaliteit en staat altijd met een smile te werken!

 

Vestiging

New York Pizza Drachten Marke

Drachten

085-1305677

Wat bieden wij?

  • De verantwoordelijkheid over de leukste pizza-delivery vestiging van Nederland
  • Een leuk salaris
  • Flinke doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Andere vacatures in deze vestiging

    Deel vacature