Fietskoerier


  Inleiding

  Wil jij de strakste kuiten krijgen van de regio? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als fietskoerier bij New York Pizza!

  Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke fietskoerier die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

   

  Contactpersoon

  Onur

  info@nypgroningen.nl

  050- 3051911

  Benodigdheden

  Je hebt een goede conditie, bent gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.


   
   

  Vestiging

  New York Pizza Groningen Verlengde Hereweg

  Groningen

  050- 3051911

  Wat bieden wij?

   • De snelste bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
   • Een leuk salaris (en misschien wel wat fooi als je leuk glimlacht)
   • Flexibele werktijden
   • De nodige bedrijfskleding
   • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s
   • Werkdagen in overleg maar je moet in ieder geval kunnen werken op zaterdag of zondag.
   • Ben je 16 of 17 en wordt je niet binnen 6 maanden 18? Dan vergoeden wij de kosten van je scootercertificaat. Vraag naar de voorwaarden bij ons.

   Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Andere vacatures in deze vestiging

  Deel vacature