Inleiding

Wil jij de strakste kuiten krijgen van de regio? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als koerier (brommer of fiets) bij New York Pizza in Heemstede! Jij werkt tijdens je werk aan je conditie én wij betalen je brommerrijbewijs. Jij gaat 6 tot 40 uur voor ons werken.

https://newyorkpizzajobs.com/nyp-vacatures/new-york-pizza-heemstede-raadhuisstraat/fietskoerier-58/


Wat ga je bij ons doen?

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke koerier (brommer of fiets) die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Er is regelmatig overleg op de vestiging en er wordt dan ook om jouw inbreng over verschillende onderwerpen gevraagd.

 

 

 


Solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door je gegevens in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Amber op 06-18907778.

Contactpersoon

[email protected]

06-18907778

Benodigdheden

Jij hebt een goede conditie, bent gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met Google Maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

Vestiging

New York Pizza Heemstede Raadhuisstraat

Heemstede

06-18907778

Wat bieden wij?

  • De meest sportieve bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
  • Een leuk salaris: van € 5,50 tot € 14,- per uur (en misschien wel wat fooi als je leuk glimlacht)
  • Gezellig team
  • Vaste werktijden
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s


    Deel vacature