Medewerker keuken


  Inleiding

  Ben jij een keukenprins(es) met vlugge vingers? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als pizzabakker bij New York Pizza!

  Wij zijn op zoek naar een pizzabakker die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op de juiste manier worden bereid, gesneden en verpakt. Jij zorgt voor een perfect product en daarmee een tevreden klant! Verder houd je je ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

  Uren en werktijden in overleg, perfect te combineren met school of studie! Interesse? Bel dan: 0629369055

  Contactpersoon

  Mireille van Hoof

  haroldmireille@hotmail.com

  0629369055

  Benodigdheden

  Jij bent handig en snel in de keuken, niet bang voor een drukke avondspits en klantvriendelijk ingesteld. Daarnaast ben je leergierig over (of weet je wellicht al wat) over hygiëne standaarden in de keuken. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

  Vestiging

  New York Pizza Helmond Molenstraat

  Helmond

  0629369055

  Wat bieden wij?

  De meest creatieve (bij)baan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland

  Een leuk salaris

  Flexibele werktijden

  De nodige bedrijfskleding

  En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Parttime uren: 0-36 per week

  Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

  Salaris: Tot €1.200,00 per maand

  Andere vacatures in deze vestiging

  Deel vacature