(Leerling BBL) Assistent Bedrijfsleider


  Inleiding

  Ben jij de Luigi van onze Mario? Heb jij overzicht, mensenkennis en neem je graag het voortouw als rechterhand van de twee eigenaren of ben je bereid dit te leren? Start dan als (leering) assistent bedrijfsleider bij New York Pizza Meppel!

  • Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de SVO opleidingen:

   Foodservice teamleader

  • Foodservice manager
  •  

  Wij zijn op zoek naar een (leerling) assistent bedrijfsleider die als rechterhand van de twee eigenaren functioneert en medeverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de meewerkend voorman/vrouw op de vestiging en zorgt dat alles op de werkvloer soepel verloopt. Natuurlijk wordt je hierin goed begeleid en is er tijd en ruimte voor de leerstof vanuit de opleiding. Je zorgt ervoor dat al het personeel wordt ingewerkt en voldoende kennis heeft om zijn/haar werk goed uit te voeren. Bij afwezigheid van de eigenaren neem jij het voortouw op gebied van hygiëne (HACCP) en houd je je bezig met financiële zaken, zoals de omzet, inkoop kosten, personeelskosten, voorraad wisselgeld en (bank)stortingen. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

  Contactpersoon

  info@newyorkpizzameppel.nl

  0522-228353

  Benodigdheden

  Jij hebt passie als meewerkend voorman/vrouw leidinggevende in de horeca/fastfood sector en bent een echt mensenmens. Daarnaast ben je sterk in je communicatie en het coachen/begeleiden van een team is iets waar jij energie uit haalt. Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al teveel stress. Ook heb je enig inzicht in financiële zaken, ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

  Vestiging

  New York Pizza Meppel Kruisstraat

  Meppel

  0522-228353

  Wat bieden wij?

  • Een verantwoordelijke (leer)baan bij het leukste delivery bedrijf van Nederland
  • Een leuk salaris
  • Flinke doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Deel vacature