Bezorger


  Inleiding

  Droom jij s ’nachts over google-maps en de snelste routes over land? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als bezorger bij New York Pizza!

  Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke koerier die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

  Je bent zelfstandig onderweg, rijdt lekker met muziek op rond en verdiend ondertussen goed geld. Wat wil je nog meer!

  Contactpersoon

  Sem Hartskeerl

  info@nypleuverink.nl

  0641833634

  Benodigdheden

  Jij bent in het bezit van je (scooter)rijbewijs, gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

  Vestiging

  New York Pizza Nijmegen Molenweg

  Nijmegen

  0641833634

  Wat bieden wij?

  • De snelste bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
  • Een dik salariswaar nog fooi bij op komt
  • Flexibele werktijden
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s
  •  

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Deel vacature