Scooterkoerier (gratis rijopleiding)


  Inleiding

  Droom jij ’s nachts over Google-maps en de snelste routes over land? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als scooterkoerier bij New York Pizza!

  Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke scooterkoerier die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Met enige regelmaat vindt er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

  Momenteel hebben wij een regeling voor (bijna) 16 en 17 jarigen die niet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs. Wij betalen jouw rij-opleiding in ruil voor 2 jaar dienstverband. Ook hierin zijn wij flexibel, want mocht je door omstandigheden eerder je dienstverband willen beëindigen, hoef je slechts een deel van de kosten van de rij-opleiding terug te betalen.

  Voor vragen omtrent deze regeling kun je contact opnemen met Bradley ten Broeke, 06-49885353.

  Contactpersoon

  Bradley ten Broeke

  bradley_ten_broeke@hotmail.com

  0649885353

  Benodigdheden

  Jij bent gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met Google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden.Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

  Jij bent minstens 10 uur per week beschikbaar, waarvan ten minste 1 dag in het weekend (vr/za/zo).

  Vestiging

  New York Pizza Noordwijk Weteringskade

  Noordwijk

  0649885353

  Wat bieden wij?

  • De snelste bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
  • Een leuk salaris (en misschien wel wat fooi als je leuk glimlacht)
  • Flexibele werktijden
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s
  • Leuke bedrijfsuitjes
  • Een gezellig jong team

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Deel vacature