Inleiding

Minimaal 18 jaar 

Wil jij leidinggevende ervaring opdoen en hou je ervan om in de keuken te werken? Dan is een baan als bedrijfsleider bij New York pizza iets voor jou!  Je start bij ons als pizzabakker om alle kneepjes van het vak te leren. Als je voldoende bekwaam bent in het bakken van pizza’s zul je doorstromen naar een leidinggevende functie. Mocht je iemand zijn die graag door wilt groeien dan ben je aan het juiste adres. Bij New York Pizza kan je eerst nog doorgroeien tot bedrijfsleider en wie weet heb je binnen een paar jaar je eigen vestiging! De kansen die je krijgt ligt geheel aan jou als persoon.

 

Contactpersoon

[email protected]

077-2083136

Benodigdheden

Jij hebt ervaring als leidinggevende in de horeca/fastfood sector en bent een echt mensenmens. Daarnaast ben je sterk in je communicatie en goed in het opbouwen/onderhouden van een team. Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al teveel stress. Ook heb je inzicht in financiële zaken, ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

Vestiging

New York Pizza Venlo Monseigneur Nolensplein

Venlo

077-2083136

Wat bieden wij?

  • De verantwoordelijkheid over de leukste pizza-delivery vestiging van Nederland
  • Een leuk salaris
  • Flinke doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

    Deel vacature