Fietskoerier (elektrisch)


  Inleiding

  Wil jij de strakste kuiten krijgen van de regio? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als fietskoerier bij New York Pizza!

  Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke fietskoerier die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

  Contactpersoon

  wageningennyp@gmail.com

  0317-703000

  Benodigdheden

  Jij hebt een goede conditie, bent gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

  Vestiging

  New York Pizza Wageningen Churchillweg

  Wageningen

  0317-703000

  Wat bieden wij?

  • De meest sportieve bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
  • Een leuk salaris+ fooi
  • Flexibele werktijden
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s
   Leuke bedrijfsuitjes
   Super gezellig team

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Deel vacature