Shiftleader(leidinggevende)


  Inleiding

  Heb jij overzicht, mensenkennis en management skills? Kortom, ben jij een echte eindbaas? Dan is een baan als shift-leader bij New York pizza iets voor jou!  Je start bij ons als pizzabakker om alle kneepjes van het vak te leren. Als je voldoende bekwaam bent in het bakken van pizza’s kan je doorstromen naar  een functie als leidinggevende. Mocht je iemand zijn die graag door wilt groeien dan ben je aan het juiste adres.

   

  Contactpersoon

  Patrick Hijlkema

  info@nypwormerveer.nl

  075-8009999

  Benodigdheden

  Wij zijn op zoek naar een shiftleader die als rechterhand van de eigenaar functioneert en medeverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de meewerkend voorman/vrouw op de vestiging en zorgt dat alles op de werkvloer soepel verloopt. Je zorgt ervoor dat al het personeel wordt ingewerkt en voldoende kennis heeft om zijn/haar werk goed uit te voeren. Bij afwezigheid van de eigenaar neem jij het voortouw op gebied van hygiëne (HACCP) en houd je je bezig met financiële zaken, zoals de inkoop kosten, personeelskosten maar ook houd je toezicht op een sluitend rooster. Daarnaast bedenk je marketingacties en voer je deze ook uit. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd. 

  Ook ben je sterk in je communicatie en goed in het coachen/begeleiden van een team. Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al teveel stress. Ook ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

  Vestiging

  New York Pizza Wormerveer Noorderstraat

  Wormerveer

  075-8009999

  Wat bieden wij?

  • Een verantwoordelijke (bij)baan bij het leukste delivery bedrijf van Nederland
  • Een leuk salaris
  • Flinke doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Deel vacature