Inleiding

Wil jij de strakste kuiten krijgen van de regio? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel, op zoek naar een leuke bijbaan en ook op zondag en weekend beschikbaar? Start dan als fietskoerier bij New York Pizza!

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke fietskoerier die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

Contactpersoon

Rick Vrakking

[email protected]

036-3035233

Benodigdheden

Jij hebt een goede conditie, bent gemotiveerd en klantvriendelijk. Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. ook in het weekend ( ook zondag) beschikbaar 
Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

 

Vestiging

New York Pizza Zeewolde Stevinweg

Zeewolde

036-3035233

Wat bieden wij?

  • De meest sportieve bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland
  • Een leuk salaris (en misschien wel wat fooi als je leuk glimlacht)
  • Flexibele werktijden
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.


    Deel vacature