Bedrijfsleider


  Inleiding

  Heb jij overzicht, mensenkennis en management skills? Kortom, ben jij een echte eindbaas? Start dan als bedrijfsleider bij New York Pizza!

  Wij zijn op zoek naar een bedrijfsleider die eindverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de motivator achter het team en zorg ervoor dat elke klant een tevreden klant is. Maar vooral sta je in de basis van het team en werkt ( tijdens de piekmomenten) mee.  Verder houd je je bezig met  het inplannen van personeel, actief leiding geven/nemen, trainen en coachen, toezien op de bakresultaten en verantwoordelijkheid te nemen op gebied van hygiëne (HACCP). Daarnaast houd je je ook bezig met het voeren van marketing en ben je bezig met financiële zaken, zoals de omzet, inkoop kosten, personeelskosten, voorraad wisselgeld en (bank)stortingen. Met enige regelmaat vind er onder jouw leiding overleg plaats op de vestiging om diverse lopende zaken met het personeel te bespreken.

   

  Contactpersoon

  vacatures@newyorkpizzaassen.nl

  06-48044868

  Benodigdheden

  Ervaring als leidinggevende in de horeca/fastfood sector is mooi meegenomen maar bovenal ben je een echt mensenmens. Daarnaast ben je sterk in je communicatie en goed in het opbouwen/onderhouden van een team. Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al teveel stress. Ook heb je inzicht in financiële zaken, ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om mee te helpen waar dat nodig is.

  Tijdens een inwerkperiode gaan we je alle in en outs laten zien. Daarnaast gaan we je trainen om de lekkerste en mooiste pizza's van Nederland te gaan bakken. Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig in de winkel aan het werk.

  Vestiging

  New York Pizza Assen Collardslaan

  Assen

  06-48044868

  Wat bieden wij?

  • De verantwoordelijkheid over de leukste pizza-delivery vestiging van Nederland
  • Een leuk salaris
  • Trainingen
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Deel vacature