auto-bezorger


  Inleiding

   

  Droom jij s ’nachts over google-maps en de snelste routes over land? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als autokoerier bij New York Pizza!

  Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke autobezorgers die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s,pasta’s en bijgerechten op tijd en lekker warm bij onze klanten terecht komen. Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van (telefonische) bestellingen. Met enige regelmaat vind er ook overleg plaats op de vestiging en zal er ook om jouw input op verschillende onderwerpen worden gevraagd.

   

  Contactpersoon

  N Chami

  personeelnypgroningenzonnelaan@gmail.com

  050 -3050277

  Benodigdheden

   bent in het bezit van je auto rijbewijs, gemotiveerd en klantvriendelijk. Bij bezit van een eigen auto  voor bezorgen vergoeden wij de gemaakte kilometers en is er tevens is een mogelijkheid om de km woon/werk verkeer vergoed te krijgen.

  Daarnaast ben je handig met google-maps en waar nodig oplossingsgericht als je een adres niet makkelijk kan vinden. Verder ben jij flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

   

   

  Vestiging

  New York Pizza Groningen Zonnelaan

  Groningen

  050 -3050277

  Wat bieden wij?

  #De snelste bijbaan bij het leukste pizza-delivery bedrijf van Nederland

   #Een leuk salaris (en misschien wel wat fooi als je leuk glimlacht) tevens hebben wij een hoger minimum uurloon voor scooter/auto koeriers

  #Flexibele werktijden

  • #De nodige bedrijfskleding
  •  
  • #En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

   

   Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Andere vacatures in deze vestiging

  Deel vacature