Inleiding

Inleiding

Beheers jij de competenties helicopter view, people manager, hands-on en ijzersterke management skills? Kortom, ben jij de wingman van de Franchiser?

Start dan als bedrijfsleider bij New York Pizza Badhoevedorp & Zwanenburg!

Wij zijn op zoek naar een Bedrijfsleider die eindverantwoordelijk is en er voor zorgt dat de vestigingen continu verbeteren.

Jij bent de motivator en duidelijke leider voor het hele team. Je zorgt ervoor dat elke klant een tevreden klant is en blijft.

Dat doe je door het trainen en coachen van >

20 (jonge) collega’s, actief leidinggeven, toezien op de kwaliteit & service, finetunen van bedrijfsprocessen, top scores NPS behalen, samen met onze Manager Operationele zaken zorgen dat alles tot in de details geregeld is en zeker de verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van hygiëne (HACCP).

Daarnaast houd je je ook bezig met het voeren van lokale marketing, b2c en b2b. Je bent ook bezig met financiële zaken zoals : inkoop kosten, cross-sell en up-sell, personeelskosten, week / maand / kwartaal en jaar targets.

Per kwartaal organiseer jij een Managent meeting voor 10 personen, hierin geef jij een presentatie met een evaluatie, forecast, nieuwtjes en een aanvalsplan voor de komende 3 maanden.

 

Contactpersoon

Personeelszaken

[email protected]

.

Benodigdheden

Jij hebt bij voorkeur ervaring als leidinggevende in de horeca / fastfood sector en bent echt prestatiegericht. Jij wordt getriggerd door targets en achievements.

Daarnaast ben je sowieso op-en-top gemotiveerd om elke dag tot een succes te maken. Je hebt een ijzersterke communicatie en een breed vocabulaire.

Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al te veel stress en je verrast de Franchiser door het al opgelost te hebben voordat deze het doorheeft.

Ook heb je inzicht in financiële zaken, ben je flexibel omtrent je werktijden en staat je werk in perfecte balans met je privéleven.

Vestiging

New York Pizza Zwanenburg Dennenlaan

Zwanenburg

.

Wat bieden wij?

 • Dé kans om te shinen in een NYP top 25 vestiging van Nederland
 • Hybride werken in Badhoevedorp en Zwanenburg
 • Een prima marktconform salaris
 • Een aantrekkelijk secundair arbeidspakket
 • Een realistisch bonusstructuur
 • Mogelijkheden tot een opleidingsbudget en externe (management) trainingen
 • De nodige bedrijfskleding
 • Werken met de leukste collega’s die je maar kan bedenken
 • Mogelijkheid tot de volgende carrière stap, een eigen winkel
 • Het aansturen van een gezond autonoom werkend Management team

 

Spreekt deze vacature jou aan?

  Deel vacature