Shiftleader


  Inleiding

  Ben jij de Luigi van onze Mario? Heb jij overzicht, mensenkennis en neem je graag het voortouw als rechterhand van onze bedrijfsleider? Start dan als shiftleader bij New York Pizza!

  Wij zijn op zoek naar een shiftleader die als rechterhand van de bedrijfsleider functioneert en medeverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de meewerkend voorman/vrouw op de vestiging en zorgt dat alles op de werkvloer soepel verloopt. Je zorgt ervoor dat al het personeel wordt ingewerkt en voldoende kennis heeft om zijn/haar werk goed uit te voeren. Bij afwezigheid van de bedrijfsleider neem jij het voortouw op gebied van hygiëne (HACCP)
  Op de dag dat je draait zorg jij er voor dat de klanten de beste service en pizza’s ontvangen, stuur je het team aan waar nodig en ben jij eind verantwoordelijke.
  Ervaring met het maken van pizza’s is niet nodig dit kunnen wij jou op de werkvloer leren.

  Dus ben jij een echte team player maar kan je ook wanneer het nodig is de leiding nemen? kan je presteren onder druk en hou je je hoofd koel? solliciteer dan nu!

  Contactpersoon

  wageningennyp@gmail.com

  0317-703000

  Benodigdheden

  Jij hebt ervaring als meewerkend voorman/vrouw leidinggevende in de horeca/fastfood sector en bent een echt mensenmens. Daarnaast ben je sterk in je communicatie en goed in het coachen/begeleiden van een team. Jij ziet problemen voordat ze ontstaan en lost ze op zonder al teveel stress. Ook heb je enig inzicht in financiële zaken, ben je flexibel omtrent je werktijden en niet te beroerd om even mee te helpen waar dat nodig is.

  Vestiging

  New York Pizza Wageningen Churchillweg

  Wageningen

  0317-703000

  Wat bieden wij?

  • Een verantwoordelijke (bij)baan bij het leukste delivery bedrijf van Nederland
  • Een leuk salaris
  • Flinke doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • De nodige bedrijfskleding
  • En uiteraard korting op de allerlekkerste pizza’s

  Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Klik dan op de button solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

  Deel vacature